Het bedrijf . onze basiswaarden.

Vakwerk

De kwaliteit van de liftinterieurs van iNLIFT berust op puur vakmanschap. We maken gebruik van computergestuurde machines, maar onze vakmensen schakelen moeiteloos om naar handmatig vakwerk.

De juiste diploma’s

Alle medewerkers van iNLIFT deden in hun jonge jaren een houtbewerkingsopleiding, behaalden tenminste het diploma VCA* en volgden een basiscursus elektrotechniek.

Concurrerende prijzen

Door continu te blijven innoveren kan iNLIFT competitive prijzen hanteren

a-merken

We werken alleen met hoogwaardige materialen van A-merken. Dit geldt onder andere voor de onderdelen die wij toepassen voor de verlichting. De door iNLIFT gebruikte LED-tegels hadden bijvoorbeeld een uitvalpercentage van minder dan 0,2% over de afgelopen vier jaa

85 jaar ervaring

Opgericht in 1933 hebben wij bij iNLIFT een enorme ervaring opgebouwd. Ervaring die wij inzetten voor onze opdrachtgeversie.

uitstekende ondersteuning

Door onze liften-configurator kunt u zelf razendsnel een prijs en afbeelding samenstellen voor uw klant. Tevens kunt u onze planning online inzien waardoor u altijd op de hoogte bent.ct.

Betrouwbaar en zorgvuldig.

iNLIFT gaat altijd uit van uw belangen en die van de eindgebruikers. Met onze offertes beschrijven we helder en zorgvuldig wat we wel en niet leveren. Onze vakkundige medewerkers werken op locatie met professioneel gereedschap, waarbij ze voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarbij bereiden we onze werkzaamheden zo voor dat we negentig procent van de liftinterieurs in één dag plaatsen. Hiermee minimaliseren we de overlast voor de gebruikers. Verder heeft iNLIFT een betrouwbare planning en korte levertijden.

Kantoor & productie

Door ervaring en doordachte systemen kunnen we indien noodzakelijk extreem korte doorlooptijden hanteren

Productie ter plaatse

Vakbekwame meubelmakers plaatsen vaardig de verschillende onderdelen

Eindresultaat

Het eindresultaat is een nieuwe lift, met een modern voorkomen, gemaakt met eerste klas materialen.

Over iNLIFT

iNLIFT maakt en renoveert liftinterieurs door heel Nederland en België voor zowel grote als kleine liftfabrikanten. Dit doen we met de uitgebreide ervaring van Wijbenga Interieurbetimmeringen BV. Wijbenga begon in 1933 als meubelmakersbedrijf en vervaardigt vanaf eind jaren 70 ook liftinterieurs. Dit groeide al snel uit tot een veelgevraagde specialisatie. Daarom richtte Wijbenga iNLIFT op als speciaal bedrijfsonderdeel voor liftinterieurs.

Over Wijbenga

iNLIFT is onderdeel van Wijbenga Interieurbetimmeringen BV. Dit meubelmakersbedrijf werkt sinds april 1933 vanuit Alphen aan den Rijn. Wijbenga heeft daarmee ruim tachtig jaar ervaring in het meubelmakersvak. Tegenwoordig heeft Wijbenga een kleine twintig werknemers die met de meest moderne apparatuur werken. Dit zijn vakmensen, die ervoor zorgen dat de producten van Wijbenga van een constante hoge kwaliteit zijn.

© Copyright 2018 - iNLIFT