ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE

Ontwerp

Wij hebben reeds een flink aantal basisontwerpen voor u gemaakt. Wilt u iets anders, dan vullen wij dat moeiteloos voor u in.

Liftrenovaties

Uw gehele lift vernieuwd, negen van de tien keer in één dag.

Kleine projecten

Het renoveren van complete liften is ons basiswerk, maar als alleen een gebroken spiegel gerepareerd moet worden of u wilt een leuning bijgeplaatst hebben dan voeren wij die werkzaamheden ook met het grootste plezier voor u uit.

Grote projecten

Door ons team van 15 personen kunnen wij ook de allergrootste liftprojecten soepel voor u invullen. Menig bekend project is dan ook door iNLIFT gerealiseerd, zoals:

  • Maastoren
  • De Rotterdam
  • ADAM toren

Wat kunt u van onze liftinterieurs verwachten?

Met vakmanschap en de beste materialen garanderen wij kwaliteit

Vakwerk

De kwaliteit van de liftinterieurs van iNLIFT berust op puur vakmanschap. We maken gebruik van computergestuurde machines, maar onze vakmensen schakelen moeiteloos om naar handmatig vakwerk. Alle medewerkers van iNLIFT deden een technische opleiding, behaalden tenminste het diploma VCA* en volgden een basiscursus elektrotechniek.

A-merken

We werken alleen met hoogwaardige materialen van A-merken. Dit geldt onder andere voor de onderdelen die wij toepassen voor de verlichting. De door iNLIFT gebruikte LED-tegels hadden bijvoorbeeld een uitvalpercentage van minder dan 0,2% over de afgelopen vier jaar.

Betrouwbaar en zorgvuldig

iNLIFT gaat altijd uit van uw belangen en die van de eindgebruikers. Met onze offertes beschrijven we helder en zorgvuldig wat we wel en niet leveren. Onze vakkundige medewerkers werken op locatie met professioneel gereedschap, waarbij ze voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarbij bereiden we onze werkzaamheden zo voor dat we negentig procent van de liftinterieurs in één dag plaatsen. Hiermee minimaliseren we de overlast voor de gebruikers. Verder heeft iNLIFT een betrouwbare planning en korte levertijden.