Kleine projecten

Natuurlijk doen wij ook het kleinere werk. Moet er een nieuwe vloer geplaatst worden? Wilt u de verlichting upgraden naar LED? Zit er een leuning niet goed vast en wilt u dat dit probleem nu voor eens en altijd wordt opgelost? Voor al deze werkzaamheden kunt u bij iNLIFT terecht.

Omdat wij permanent vijf ploegen door geheel Nederland en België op de weg hebben is het voor iNLIFT eenvoudig om kostenefficiënt deze werkzaamheden uit te voeren.

Montagepunt voor verhuisdekens

montagepunt voor verhuisdeken

Onze werkzaamheden verrichten wij uitsluitend in opdracht van de diverse liftfabrikanten. Indien u door ons werkzaamheden aan uw lift wil laten uitvoeren dan zal via die weg de opdracht dienen te verlopen. Dit doen wij omdat werken aan een lift veel gevaar met zich mee kan brengen. De liftfabrikant of de partij die voor de eindgebruiker de lift onderhoudt kent deze gevaren en kan ons hierover informeren alvorens wij met onze werkzaamheden beginnen.

Waarom netjes houden?

In een nette schone lift die geheel intact is is het goed toeven. Zodra uw lift defecten begint te vertonen zult u merken dat de gebruikers uw lift niet meer met het nodige respect blijven bejegenen waardoor u w lift heel snel in kwaliteit zal teruglopen.

Daarom is ons advies om uw lift goed te onderhouden en schade zo snel mogelijk te laten herstellen.

Waarom iNLIFT?

iNLIFT hanteert korte responstijden en een harde planning. De juiste partij om uw werkzaamheden te laten uitvoeren.n.