Liftrenovaties

Hoe gaat dat nu in zijn werk, zo’n liftrenovatie? Allereerst komen wij zo laat mogelijk inmeten. Waarom wij dat zo laat mogelijk doen? iNLIFT is vaak de laatste partij die aan uw lift werkt in een renovatietraject. De liftfabrikant heeft wellicht een nieuwe besturing geplaatst, een nieuw drukknoppaneel en nieuwe deuren. Allemaal zaken die op onze maatvoering van invloed zijn. Omdat de stilstandvan een lift voor de gebruiker geminimaliseerd moet worden is de planning altijd zo krap mogelijk gesteld, als de liftfabrikant op dinsdagmorgen de nieuwe deuren afstelt moeten wij er woensdagmorgen reeds het nieuwe interieur plaatsen.

Dat is dus de reden waarom het inmeten zo laat plaatsvindt, om er zeker van te zijn dat we alle wijzigingen mee kunnen nemen. Natuurlijk is er dan wel al overal tijd ingepland om alles toch op tijd voorbereidt te krijgen; de wandpanelen liggen al klaar, deze moeten alleen nog de finale eindbewerking krijgen, net als het plafond. Alleen het RVS werk, dat wordt inderdaad de dag van tevoren uitgetekend, geknipt en gezet om de volgende morgen vroeg in de wagen geladen te worden om bij u geïnstalleerd te worden.

Wat iNLIFT altijd consequent doet is het verwijderen van alle oude onderdelen, we strippen de lift elke keer weer zoveel als redelijkerwijs mogelijk is. Hierdoor is uw lift nooit zwaarder dan strikt noodzakelijk wat de levensduur van de machine natuurlijk ten goede komt. Het maakt immers nogal een verschil of er elke keer weer ongeveer honderd kilogram extra in beweging moet worden gezet en moet worden afgeremd telkens als de lift gebruikt wordt. Alle onderdelen die wij verwijderen worden door ons afgevoerd naar ons bedrijf in Alphen aan den Rijn waar het in verschillende afvalstromen wordt gesorteerd en vervolgens door gespecialiseerde bedrijven per afvalstroom wordt verwerkt.

iNLIFT gebruikt uitsluitend materialen die op een verantwoorde wijze geproduceerd worden. Onze vloerbedekkingen betrekken wij zoveel mogelijk bij Forbo, alle houten onderdelen worden uitsluitend gemaakt met hout wat wordt gewonnen uit Europese productiebossen en wordt geleverd door gecertificeerde bedrijven..

Indien u op het moment dat wij onze werkzaamheden afronden ter plaatse aanwezig bent leveren we ons werk graag bij u op. De werkplek zal alsdan reeds geheel opgeruimd en aangeveegd zijn en het nieuwe liftinterieur zal er spik en span uitzien..

Het eindresultaat

Als wij gereed zijn is uw lift weer als nieuw. Door de materialen die wij gebruiken zal het benodigde onderhoud minimaal zijn. De wanden en vloer laten zich reinigen met alle moderne schoonmaakmiddelen, een speciaal voorschrift is hiervoor niet nodig. Wel zullen de antislipvloeren regelmatig behalve gewoon gedweild te worden ook regelmatig met een borstel schoongemaakt moeten worden om weer geheel schoon te worden.

iNLIFT levert zijn producten door geheel Nederland en België.